Нови продуктиПрофилактика за рак на гърдата в домашни условия с Breastlight
Лампата Breastlight е нов продукт, създаден за здравето, превенцията и благополучието на жените. Чрез специална светлина, преминаваща през тъканта на гърдите, лампата помага на жените да забележат някакви промени в гърдите си с течение на времето.
Какво представлява лампата Breastlight?
С Breastlight вие получавате нов поглед на гърдите си. Breastlight излъчва безвредна червена светлина от видимата част на спектъра през тъканта на гърдата, така че можете да видите някои от детайлите вътре. По този начин можете да получите информация, за това какво е нормално за вас, да забележите някакви промени, ако има такива, и това да ви помогне да се почувствате по-уверени, че сте се погрижили за здравето си.
Breastlight се използва в тъмна стая.
Поглед върху гърдите отдолу нагоре.
Как функционира лампата Вreastlight?
Breastlight ви позволява да погледнете вътре, а не извън гърдите. За да бъде ефективна, тя трябва да се използва в тъмна стая. Продуктът работи с блестяща ярко червена светлина през гръдната тъкан. Светлината преминава през тъканта на гърдата и разкрива тъмните области, където кръвта е налице. Поради това е съвсем нормално да видите модела на вени, но ако е на лице тъмен клъстер, това може да е потенциална аномалиия, която трябва да бъде по-обстойно проверена.